Pakastimen saloja..

En jaksanut illalla päivittää siksi siis nyt.

Käytiin edellispäivänä läpi pakastimen saloja ja tulimme siihen tulokseen että sieltä pitää jotain syödä, jotta sinne taas jotain mahtuisi.
Otimme siis hunaja marinoituja kanafilepihvejä sulamaan. Mitä sitten näistä syntyy sitä emme vielä tienneet itsekkään, ensi mietin että niistä olisi voinut tehdä kanasalaattia, mutta päädyin perinteiseen paistan ne vain.

Lisukkeeksi pihville valitsin basmatiriisin, se kun on sellainen pehmeän makuinen.
Salaattiakin jaksoin taas tehdä ja koska se raejuusto oli eilen hyvää tein sitä lisää..

Salaattiin laitoin  jäävuorisalaattia, kurkkua ja keltaista paprikaa, pienen miettimisen jälkeen laitoin myös punasipulin.

Kanan paistoin kuumalla pannulla ja riiisit keitin runsaassa vedessä, joukkoon lisäsin papuja.

Kastike oli vaikeampi miettiä, tekisikö curry kastikkeen vai käyttäisikö sitä jotain valmispohjaa, vai kokeilisiko uutta..

Päädyimme uuteen.
Purkki ruokakermaa (meillä se on vähärasvaista)
kanan marinadi joukkoon
hieman currya
ja rouhittua mustapippuria

laitetaan heti kanojen jälkeen pannulle, ja kiehautetaan.
Ai että et tuli pehmeän makuista ja hyvää.